petek, 1. avgust 2008

Pesem poletja 2008 & Lendero&CO

Gledate TV Papriko?! Torej vsekakor spremljate tudi PESEM POLETJA 2008 Letošnje leto je izmed 112 prijavljenih strokovna komisija izbrala 50 izvajalcev, ki se bodo 31. avgusta pomerili za prestižno nagrado 50.000€... Izmed vsemi prijavljenimi so bili vsi izvajalci, ki jih zastopa Lendero&CO.. razen Saška. Torej, da vas malo opomnim. Manca Špik tekmuje s pesmijo Que sera sera... za katero je pred kratkim posnela videospot ob bazenu in je zelooo čudovit.. morate ga pogledati, če ga slučajno še niste ;) 4play imajo pesem DJ... ki je dosegla odlično uvrstitev že na Emi 08 Sanja Grohar se predstavlja s pesmijo Greh v pesku.. za katero lahko pričakujemo tudi spot Sara ima upanje da bo na pesmi poletja kakšen KRATEK STIK, ki ji bo pomagal priti do čim večjemu številu glasov:) Niki pravi MALO JE PREMALO.. upajmo, da ne bo premalo glasov:):) Ana Rotar računa na Maminega sinčka Iris predstavlja pesem, ki je pred kratkim dobila tudi videospot.. Zdaj znam reči ne Skaterji pravijo ROKE PROČ... tudi prav :):) Taya... Zdi se mi.... da bo dosegla dobro uvrstitev?!... naj se ti kar ne zdi bodi bolj prepričana:):) Sandra.. nas/ vas bo popeljala v daljno Afriko Mayo pa Trga... .... torej... pri vsakemu se nekaj dogaja:):) Upamo in držimo pesti, da bo uspelo kateremu izmed njih.. čeprav priznam, da imam jaz tudi poleg teh... na žalost ne vseh:):).. tudi druge favorite:):) Drugače pa.... Pesem poletja se bliža.. in verjamem, da so priprave v polnem teku:):) Vi pa še uživajte sedaj ko so počitnice in dopusti:):) .. ker vse prehitro mine zadnje čase:):) se slišimo... papaaa******

Št. komentarjev: 2:

Ob 4. avgust 2008 ob 20:19, Blogger Unknown pravi ...

Ti pa pridno spremljaš dogajanje v Lendero & Co. :) Pridna!

In lepo od tebe, da si iskrena. Okusi so različni in hvala bogu, da je tako. Kam bi pa prišli, če bi bile vse pesmi vsem všeč?

Za koga pa navijaš?

 
Ob 5. avgust 2008 ob 07:29, Blogger **SL**MoJcA pravi ...

Hehe..
..imam nekaj svojih favouritov...
.. pa niso vsi iz Lendero&Co jih je pa veliko...
.. ker je tudi veliko dobrih pesmi:):)
pa začnimo:):)
Sara, Manca Špik, Martin Perovič...
... za te najbolj.. ker so mi pesmi res... tako bolj poletne:):)
... drugače pa mi je všeč tudi Damir Kovačič, Niki, 4play, pa tudi Kamasutra ( čeprav mi drugače Domen K. na žalost sploh ni všeč:))
... pa tudi Minea... nisem ravno izbirčna:):)...
... ampak če že lahko bi bili rezultati takšni:):)
... za katire pa ti navijaš?.. če ni skrivnost:):)

 

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov